Lagu mp3 Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB) gratis

Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB)

Dirilis: 2021 Kategori: Dangdut
views 224,716

Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB)

Download lagu gratis online Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB) - Download Lagu 2021 Terbaru - Website DownloadLagu9.Com, menyenangkan Download mp3 musik Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB) kualitas tinggi Lagu Terbaru Indonesia free download Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB) mp3 di DownloadLagu9.Com
Mp3 Music Terbaru Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB) - Mp3 Download Lagu - Website DownloadLagu9.Com, Dengarkan online Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB) terbaik

Lyric lagu Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase || Aku Tenang (COVER Putri Kristya KMB)

Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase||Aku Tenang - cipt. Rafli&Wahyu (COVER Putri Kristya KMB)

Lirik
Pengenku siji nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin ndalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki biso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang